KØBENHAVN TIL FODS

KØBENHAVN TIL FODS

KØBENHAVN TIL FODS DIREKTE FRA HOTELLET

Vil du opleve København fra sin bedste side, så tag dine travesko på, tag en kop kaffe med i hånden og nyd vores hovedstad til fods. Du kan også finde mere inspiration på vores blog .

Kastellet – Langelinie – Amalienborg – Nyhavn
Kastellet – Langelinie – Amalienborg – Nyhavn
Fra hotellet går du mod Kastellets sydlige indgang. Kastellet er Nordeuropas bedst bevarede fæstningsanlæg. Gå igennem det smukke anlæg og vælg den nordlige udgang, som fører dig over til Langelinie. Her vil du kunne hilse på den lille havfrue og gå langs vandet med den flotte udsigt over til Operaen. Et stykke nede af Langelinie går du ind ved Amaliehaven og videre til Amalienborg – det danske kongehus’ imponerende residens. Hvis du er heldig, kan du se Livgardens vagtskifte eller en ”kronebil” køre henover slotspladsen. Gå herfra videre i retning af Nyhavn hvor du kan gøre et velfortjent stop og nyde en frokost eller en kold fadøl. Gå tilbage til hotellet ad Store Kongensgade.
Distance: cirka 5,5 km

 

Østerbrogade – Søerne – Fælledparken
Østerbrogade – Søerne – Fælledparken
Fra hotellet går du til venstre ad Dag Hammarskjölds Alle mod Søerne. Gå langs Øster Søgade og Sortedams Sø. Følg søen rundt og smut så ind af Helgesensgade (ud for Fugleøen). For enden af den står du ved det sydøstlige hjørne af Fælledparken. Den historiske park er igennem en årrække blev renoveret med nye rekreative områder, springvand, vandidrætslegeplads og meget andet. Du kan også se nogle af de første magnolia, der blev indført i Danmark. Find hjem til hotellet ved at passere Østerbro Stadion og følg så Østerbrogade tilbage. Pust eventuelt ud på en af caféerne på Gunnar Nu Hansens Plads.
Distance: cirka 5,8 km

 

Nyboder – Kongens Have – Botanisk have – Østre Anlæg
Nyboder – Kongens Have – Botanisk have – Østre Anlæg
Fra hotellet går du til højre, indtil du støder på det historiske og næsten 400 år gamle Nyboder-kvarter. Husene var oprindelig beboet af flådens folk. Herfra går du i retning af centrum, indtil du støder på Kongens Have.  Her passerer du blandt andet Rosenborg Slot og den smukke rosenhave. Fortsæt til hjørnet af Gothersgade og Øster Voldgade, hvor den sydøstlige indgang til Botanisk Have er placeret. Haven er hjemsted for 13.000 forskellige plantearter. Her kan du opleve roen midt inde i storbyen. Hjemturen til hotellet går over Østre Anlæg, hvor du passerer Statens Museum for Kunst og den nyligt anlagte museumshave.
Distance: cirka 3,5 km