Book Nu

Om os

Om os

Hotel Østerport

Hotellet har en unik beliggenhed i København med Østerport Station som nærmeste nabo. På 15 minutter vil du kunne gå til Amalienborg, PARKEN, Strøget, Nyhavn, Kongens Nytorv og Langelinie. Eller være i lufthavnen på 25 minutter med tog. Hver dag tager vi os godt af forretningsrejsende og turister, der ønsker et prisvenligt og centralt beliggende hotel i Københavns Østerbrokvarter. Vi sætter en ære i at yde en nærværende service, servere en god morgenmad og ikke mindst tilbyde pæne og rene værelser. Og når i booker på vores egen hjemmeside får i morgenmaden med i værelseprisen helt gratis.

HISTORIEN OM HOTEL ØSTERPORT


Hotellets historie går helt tilbage til tiden umiddelbart efter 2. Verdenskrig. Den entreprenante erhvervsmand Henrik Tholstrup havde erfaret, at der manglede hotelkapacitet i København. Den oprindeligt uddannede mejerist købte derfor de eksisterende militærbarakker, der blev brugt som nødhotel af de allierede, og grundlagde i 1947 Hotel Østerport.

Dengang hed adressen Østerbrogade, men vejens navn blev i 1962 ændret til Oslo Plads. I de glade 60’ere var Hotel Østerport at betragte som lidt af et in-sted, hvor folk tog hen for at more sig, drikke øl, feste med venner og bekendte for derefter at nyde godt af hotellets gode togforbindelser.

I 1981 åbnede den legendariske danske kok Erwin Lauterbach Restaurant Saison på Hotel Østerport. I otte år tryllebandt han sine spisende gæster med sin fransk-inspirerede cuisine. Heriblandt nogle af samtidens største malere, såsom Jørgen Nash, som han i enkelte tilfælde tilbød et måltid for et kunstværk.

Hotellet har i tidens løb gennemgået flere store om- og tilbygninger. Blandt andet i 1955 og i 1990, hvor den nuværende lobby blev indviet og taget i brug.

Senest er hotellet total renoveret i 2018 med både nye værelser, badeværelser og lounge områder.

Active Search Results