Book Nu

Nyheder og presseinformation om Hotel Østerport

Nyheder og presseinformation om Hotel Østerport

Her kan du se nyheder og presseinformation om Hotel Østerport

 

PRESSEMEDDELELSE
23. OKTOBER 2019


Hotel Østerport vil genopstå som business hotel

Billede af Rikke Hindhede

Efter en gennemgribende renovering og ansættelsen af Rikke Hindhede som ny stærk salgsprofil er Hotel Østerport klar til at generobre dets position som business hotel

170 nye værelser, redesignet lobbyområde og opdaterede mødefaciliteter. Efter halvandet års omfattende gennemrenovering står det historiske Hotel Østerport klar til at generobre dets position som hjemsted for danske virksomheder, der har brug for et second home i København.
”Vi har en historie som corporate hotel, og den tradition vil vi genoplive i takt med, at vi kan præsentere helt nye omgivelser. Vi har fået nye værelser, nye badeværelser, nyt wifi, og alle faciliteter er opdaterede til glæde for alle gæster,” siger General Manager Inge Fredsholt.

Stærk sælger med nære kunderelationer

I spidsen for den nye corporate salgsstrategi står Rikke Hindhede, der kommer fra en stilling som F&B support and sales manager på AC Hotel Bella Sky Copenhagen og med en bred salgsbaggrund og stærke kunderelationer bag sig.
”Mit job bliver at skabe et større corporate segment via faste samarbejdsaftaler. Jeg vil skabe et gæsteflow, hvor virksomheder får deres kontinuerlige gang, og hvor vi fungerer som et andet hjem for deres medarbejdere,” siger hun.
Med erfaring fra hotel, mode- og conveniencebranchen har Rikke Hindhede en lang række virksomheder og brancher at trække på. Og de nære kunderelationer tager hun med sig til Hotel Østerport.
”Jeg kommer med en meget personlig tilgang til salg og vægter et tæt samarbejde med den enkelte kunde højt. Som et lille stand-alone hotel er der ikke langt fra tanke til handling, og vi vil kunne tage os af opgaver eller forespørgsler med det samme. Vi kan være fleksible, når det gælder f.eks. afbestillinger og reservationer, og vi leverer noget ægte, personligt og autentisk,” siger hun.

Kendte ansigter og ideel beliggenhed

Netop den familiære ånd og centrale beliggenhed på Østerbro gør hotellet attraktivt for virksomheder, understreger Rikke Hindhede.
”Hotel Østerport er et trestjernet hotel med en fantastisk beliggenhed, hvor gæsterne vil kende området fra gang til gang og ikke skal ud at lede efter en restaurant eller en togforbindelse. Vi tilbyder et helt nyrenoveret hotel med store og lyse værelser til de bedste priser i markedet, og vores størrelse gør, at vores gæster møder de samme ansigter hver gang. Jeg er kommet ind i en lille familie, og det afspejles i hotellets ånd. Det kan gæsterne mærke.”

Yderligere information:
Salgskonsulent Rikke Hindhede, tlf. +45 31388176 eller rh@hotelosterport.dk

 Link til Horesta

 

PRESSEINFORMATION
5. februar 2018

Historisk københavnerhotel genopstår i nye klæder

[læs mere]

Nye værelser Hotel Østerport

Efter måneders renovering står det legendariske Hotel Østerport 1. maj klar med spritnye værelser, og i den forbindelse introducerer hotellet som de første i Danmark den ultimative hotel gadget, som giver gæsterne fri internet og tale på tværs af kontinenter Nyt design, topmoderne tv-løsninger og Danmarkspremiere på den trådløse smartphone Handy. Det er, hvad der venter gæsterne, der fra 1. maj checker ind på det københavnske Hotel Østerport. Samtlige af hotellets 170 værelser har fået pillet indmaden ud, og ind er kommet nye møbler, smart-tv og byens bedste wifi. Det klassiske badekar er taget ud til fordel for plads og miljøhensyn - og så kan gæsterne fremover ligge i sengen og omkostningsfrit ringe til Kina eller USA. 

”Vi har set meget frem til denne renovering. Den vil uden tvivl løfte hotellets image og imødekomme efterspørgslen på et rigtig godt produkt til en fornuftig pris, da vi fortsætter driften som 3-stjernet hotel,” siger Inge Fredsholt, direktør, Hotel Østerport.

 

 

 

Handy Smartphone Hotel ØsterportUltimativ hotel gadget første gang i Danmark

Som led i de nye rammer vil Hotel Østerport fremover tilbyde alle hotellets gæster en Handy Smartphone under deres ophold. Med Handy får gæsterne ubegrænset brug af data og telefoni både på og udenfor hotellet, hvilket ud over i Danmark gælder hele Europa, USA, Rusland, Kina og Indien. Derudover har Handy installeret en elektronisk guide over København.

”Forbindelse til omverdenen og mulighed for at være online er vigtigere end nogensinde for at opleve en storbyferie i dag. Med Handy tjenesten forbinder vi gæsterne med onlineverdenen, så de kan nyde København, opdage lokale seværdigheder undervejs og dele deres oplevelser på de sociale medier, så meget de har lyst til,” siger Inge Fredsholt.

 

 

 

 

Historisk bygning med udsøgt beliggenhedNye badeværelser Hotel Østerport

Hotel Østerports historie går helt tilbage til 1947, men det blev for alvor et insted i 60’erne, hvor
folk valfartede til hotellet på det mondæne Østerbro for at feste med vennerne. I 1981 og otte år
frem huserede den legendariske kok Erwin Lauterbach i Restaurant Saison, hvor han serverede sit
fransk-inspirerede cuisine for nogle af tidens største kunstnere, herunder maleren Jørgen Nash.
Siden april 2016 har Hotel Østerport været ejet af den svenske ejendomskoncern Balder, som i
forvejen ejer en række hoteller i Skandinavien.
”Balder er stolt over at eje Hotel Østerport, som med dets centrale placering er perfekt for
såvel turister som forretningsrejsende. De forbedringer, som nu er i gang, vil skabe et
endnu mere behageligt miljø for gæsterne,” siger Sandra Nilsson, marketingchef,
Fastighets AB Balder SE

 

 

 

 

 

Link til artikler

 

Børsen

Historisk københavnerhotel genopstår

AVISEN 6. FEB. 2018

Hotel Østerport går igen i mange generationers hukommelse. Til maj slår det gamle københavnerhotel dørene op efter at have gennemgået en skønhedsoperation af de helt store 

Som en parallel til skinnerne ved Østerport Station ligger Hotel Østerport.... link til Børsen

 

Horesta 

Pressemedelese 06. feb 2018

Link til Horesta

 

Standby.dk

Kendt københavnsk hotel istandsat

De nye ejere af Hotel Østerport har renoveret hotellet og er blandt andet klar med en Handy Smartphone, der giver gæsterne ubegrænset brug af data og telefoni. Link til standby.dk