Book Nu

KULTUR

KULTUR

KULTUR

Hovedstadsregionen er rig på kultur! Spørg gerne vores medarbejdere om deres aktuelle favoritter – eller hent inspiration til store oplevelser her.

Statens Museum for kunst
(700 m)
Sølvgade 48-50, København K // www.smk.dkStatens Museum for kuns

Hvis du holder af at gå på museum og endnu ikke har været på Statens Museum for Kunst, så kan du blot fem minutters gang fra Hotel Østerport opleve Danmarks hovedmuseum for billedkunst. Der er gratis adgang til de faste udstillinger, der fortæller om 700 års kunst og kunsthistorie. Du må ikke snyde dig selv for den nyanlagte museumshave. Køb en kaffe to go og nyd de bugtede stier og græsbeklædte øer, der er til fri afbenyttelse for alle.


Rosenborg Slot (1100 m)
Øster Voldgade 4a, København K // www.kongernessamling.dkRosenborg Slot

Oplev det 400 år gamle renæssanceslot midt i København, som er bygget af Kong Christian den 4. Udstillingen fortæller om de danske kongers historie igennem 300 år, og så kan du desuden se – ikke røre – de kostbare danske kronjuveler. I forlængelse af Rosenborg Slot ligger Kongens Have, som oprindeligt forsynede slottet med frugt og grønt til husholdningen. I dag besøger tre millioner mennesker hvert år haven. Tag din frokost med og hyg dig i selskab med københavnerne.

 

Louisiana (33 km)
Gammel Strandvej 13, Humlebæk // www.louisiana.dkLouisiana

En af de største kulturelle oplevelser hovedstadsregionen byder på ligger i Humlebæk i Nordsjælland. Louisiana er et internationalt anerkendt museum for moderne kunst. En oplevelse for alle – både unge og ældre - i smukke arkitektoniske rammer ud til Øresund. Louisiana har faste og skiftende udstillinger, samt restaurant og en fin butik med plakatkunst og fokus på nordisk design. Fra Hotel Østerport tager du Kystbanen til Humlebæk Station. Fra stationen er der cirka 15 minutters gang.