Book Nu

KBH KORT

KBH KORT

KØBENHAVN (HELT) KORT

Kort over københavn
Savner du et overblik over, hvad de forskellige brokvarterer og bydele tilbyder? Her får du en kort guide til det København, du skal ud at opleve.


Østerbro
Hotel Østerport er placeret på Østerbro i den nordlige del af København. Kvarteret er kendt for sine hyggelige fortovscaféer, indbydende butikker og for at huse PARKEN – Danmarks Nationalstadion.
Oplev: Fælledparken, Nordre Frihavnsgade og Brumleby

Nørrebro
Hovedstadens multikulturelle bydel, der syder og bobler af liv. Her kan du få dit livs bedste shawarma på Nørrebrogade og besøge H.C. Andersens gravsted, samt andre kendte afdøde danskere på Assistens Kirkegård.
Oplev: Superkilen, Jægersborggade og Assistens Kirkegård

Frederiksberg
Det mondæne Frederiksberg har med sine grønne parker, rige kulturtilbud og alsidige shopping ry for at være en særlig oase i København. Frederiksberg grænser op til Nørrebro og Vesterbro, men bydelen er ikke en del af Københavns Kommune.
Oplev: Frederiksberg Have, Zoologisk Have og Cisternerne

Vesterbro
Funky Vesterbro! I gamle dage berømt og berygtet for at være hjemsted for narkomaner og prostituerede. I dag skyder trendy restauranter og butikker op overalt. I Kødbyen hvor slagtere siden år 1900 har holdt til, finder du i dag lækre spise- og udesteder, gallerier og butikker.
Oplev: Kødbyen, Værnedamsvej, Istedgade

København K
Indre By ligger indenfor Søerne, men inkluderer også Christianshavn. Hjertet af København byder på restauranter i verdensklasse, smukke gamle kirker, butikker af enhver art og naturligvis også Folketinget. På Christiansborg, hvor politikerne holder til, er der daglige omvisninger.
Oplev: Christiansborg, Christiania, Strøget