Book Nu

Gå afstand på 20 minutter

Gå afstand på 20 minutter

PARKEN
Danmarks nationalarena, som lægger græs til de største danske fodboldkampe og koncerter med internationale topnavne.

Strøget
Københavns shoppinggade nummer 1. Her kan du ose blandt internationale brands, danske mærkevarer og mindre specialbutikker. Strøget snor sig fra Kongens Nytorv til Rådhuspladsen.

Amalienborg

Den danske kongefamilies residens. Få et glimt af de kongelige eller oplev livgarden med deres flotte uniformer og sorte bjørneskindshuer.

Kastellet
Gå tur på et af de bedst bevarede og smukkeste fæstningsanlæg i Nordeuropa.

Den lille havfrue

Danmarks vel nok mest berømte turistattraktion. Skænket til København af brygger Carl Jacobsen og udført af Edvard Eriksen, der brugte sin kone Eline som model.  Den Lille Havfrue er et eventyr af H.C. Andersen.

Søerne
Har du taget løbeskoene med, så gør som københavnerne og jog en morgentur langs søerne. Løber du hele vejen rundt, er der 6,35 kilometer.

Kongens Have
Den velbesøgte park midt i København, hvor lokale tager picnickurven og tæppet med. Herfra kan du se Rosenborg Slot, hvor kronjuvelerne er udstillet.

Nyhavn
Særligt i sommerhalvåret er Nyhavn et besøg værd. Her kan du spise på én af de mange fortovsrestauranter og nyde udsigten til de over 300 år gamle huse og kanalen, som i sin tid blev udgravet af svenske krigsfanger.

Kongens Nytorv
Det smukke torv huser blandt andet Det Kongelige Teater og Magasin.