Book Nu

WELLNESS og FITNESS

WELLNESS og FITNESS

FRISØR, FITNESS OG FORKÆLELSE

Hvad rimer på selvforkælelse? Herunder har du tre gode bud.

Frisør


Overgaard – Organic hair
(850 m)
Willemoesgade 7b, København Ø
Har du brug for at blive klippet eller få sat dit hår under dit ophold i København, anbefaler vi Overgaard på Willemoesgade ikke langt fra hotellet. Her får du en topprofessionel behandling i en afslappet atmosfære. Salonen benytter sig udelukkende af økologiske hårprodukter.
www.overgaard-kbh.dk // tlf. 20 41 43 14

Fitness

Fitness World - Kbh Ø., Århusgade (2 km)

I fitnesscenter på Århusgade 102 på Østerbro i København er der en imødekommende og personlig stemning. 
Der er højt til loftet, meget plads og luft. Det store vinduesparti giver en masse lys i centret. Fitness centret ligger lige ud til Strandboulevarden - ikke langt fra Østerbrogade. Træn fitness, cardio og styrke før eller efter indkøb eller en cafétur.
De har holdsal og bikesal, hvor du kan træne masser af hold. Du kan også træne på masser af maskiner og bruge deres frivægte, redskaber og meget meget mere.

www.fitnessworld.com

Find vej her


Charlottehaven Fitness & Health Club
(1,8 km)
Hjørringgade 12, København Ø
Skal dagens møder arbejdes “ud af kroppen”, eller elsker du bare at træne, så vil et par timer i Charlottehavens Fitness & Health Club gøre dig godt. Her kan du få pulsen op og sved på panden i de indbydende rammer – og tilmed ikke langt fra Hotel Østerport. Charlottehaven tilbyder ud over fitnesstræning, squash og indendørs cykling desuden muligheden for en dukkert i den smukke 20 meter lange pool.
www.charlottehaven.com/da/fitness-healthclub

Spa


Samadhi Spa
(2,1 km)
Rådhusstræde 1, 1466 København K
Ønsker du at forkæle dig selv med en spaoplevelse ud over det sædvanlige, så vil en behandling hos Samadhi Spa gøre underværker. Det siges, at ”tiden står stille og hjertet vokser” fra det øjeblik, du ankommer til Samadhi, der ligger et stenkast fra Nytorv i det centrale København. Vælg mellem et hav af lækre behandlinger for både mænd, kvinder og par.
www.samadhi-spa.dk