Book Nu

SHOPPING

SHOPPING

SHOP PÅ ØSTERBRO


Der er masser af gode shoppingmuligheder på Østerbro. Skal du have gaver med hjem eller blot forkæle dig selv, så giver Hotel Østerport dig her lidt inspiration.

Her skal du gå på opdagelse: Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade

Ganni (1 km)

Østerbrogade 50, København Ø

Velkommen til Ganni. Vi ligger placeret på det atmosfæriske Østerbro. Østerbrogade har et fantastisk gademiljø. Med få minutters gang fra Østerport togstation eller Svanemøllen Station, kan du komme ned og besøge vores butik. Her kan du komme ind og se vores store udvalg.

Vi vil naturligvis hjælpe dig med den bedste professionelle service. Derudover har vi parkering langs vejen, i de fleste af områderne, hvilket gør det nemt og bekvemt for kunderne. Du kan eventuelt kontakte os eller komme ned i vores butik. Det vil glæde os at se dig, på glædelig gensyn.

www.ganni.dk

 

OZ Women (1,6 km)

Østerbrogade 116, København Ø

For blot få år siden blev butikken OZ Women hædret af AOK for Byens Bedste Kvindemode. På bøjlerne hænger der tøj fra kendte modeskabere som Stella McCartney, Phillip Lim og flere andre topdesignere fra ind- og udland. Gæster du København med en mandlig gæst, kan han vente i OZ Men, der er nærmeste nabo.

www.o-z.dk

 

Normann (1 km)

Østerbrogade 70, København Ø

Er du til dansk og skandinavisk design, så er Normann Copenhagen et must-go. I en gammel, nedlagt biograf kan du i dag gå på opdagelse i den 1700 kvadratmeter store butik, hvor du finder et spændende miks af både møbler, tøj, lamper, accessories og brugskunst. Absolut et besøg værd, hvis du vil inspireres til nyt i boligen.

https://www.normann-copenhagen.com/da