Book Nu

Østerbrogade

Østerbrogade

Østerbrogade har ry for at være et sted, hvor velklædte mødre med barnevogne regerer, og hvor den øvrige bydel er karakteriseret af brede boulevarder, smukke grønne områder, speltbagerier og dyre lejligheder.

Men det er også på Østerbro, du finder et bredt udbud af nogle af byens eksklusive designerbutikker, samt flere af Københavns bedste butikker med luksusgenbrug.

 

Østerbrogade historie

Selve Østerbro består af  2 bydele (Indre og Ydre Østerbro) i den nordlige del af København. Der er i dag ca. 80.000 indb. Østerbrogade har mange gamle og fine bygninger og er i dag også velbevaret. I Indre Østerbro bor der ligesom i de andre brokvarterer mange unge, mens Ydre Østerbro mere er præget af pensionister.

Østerbrogade tilbyder

Østerbrogade tilbyder mange spændende og fine butikker, cafeer og restauranter. Gaden er næsten altid fuld af liv og der sker noget på hver eneste hjørne. Østerbrogade har mange unikke butikker som gør stedet til noget helt særligt. Ved store arrangementer i parken, befinder gæsterne sig ofte også på Østerbrogade. Kom og oplev Østerbrogade i dag.

Du kan gå ind på www.oesterbrogade-shopping.dk og se alle de mange muligheder området har at byde på.