Hotel i København

Hotel i København

Book direkte på hotel i København og få gratis morgenmad med dit hotelophold

Hotel Østerport har en unik beliggenhed for et hotel i København, med Østerport Station som nærmeste nabo. Om du rejser alene, med ledsager eller familien er Hotel Østerport et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt på et hotel i København. På 15 minutter vil du kunne gå til Amalienborg, PARKEN, Strøget, Nyhavn, Kongens Nytorv og Langelinie. Eller være i lufthavnen på 25 minutter med tog. Hver dag tager vi os godt af forretningsrejsende og turister, der ønsker et prisvenligt og centralt beliggende hotel i Københavns Østerbrokvarter. Vi sætter en ære i at yde en nærværende service, servere en god morgenmad og ikke mindst tilbyde pæne og rene værelser.
Du finder altid vores bedste pris for et værelse her på siden når i skal have et hotel i København. 

Og når I booker på vores egen hjemmeside fårmorgenmadesbuffet med i værelseprisen helt gratis.

Du kan også finde din rejseplan her for at komme til Hotel Østerport her.

Tilbud på hotel i København

 Wallmans show dk

 

 

HOTELLETS FACILITETER

HOTELLETS FACILITETER

Værelserne
Hotel Østerport har 170 værelser, der alle har gratis Wi-Fi og Smart-tv med Chromecast så I kan nyde jeres egen streamingtjenester på hotellets værelser. Hotellet har også danske og internationale TV kanaler. Vi tilbyder også gratis Smartphones i alle vores værelser med fri telefoni og ubegrænset data.  Alle værelser og hotellet generelt er røgfri. Vores beliggenhed er meget centralt for et hotel i København og ligger lige ved Østerport station og derfor kan der forkomme støj fra togbanen kan forekomme.

Morgenmadsbuffet
Hver morgen mellem 06.30 og 10.00 på hverdage og 07.30 og 11.30 i weekenden byder vi på en velanrettet morgenmadsbuffet. Her kan du forberede dagens aktiviteter, mens du nyder udvalget af hjemmebagt brød, pålæg, æg, bacon og pølser, frugt, kornprodukter, yoghurt og et stykke wienerbrød, hvis du vil være ekstra god ved dig selv. Morgenmaden inkluderer naturligvis også kaffe, the og juice. Og nårbooker på vores egen hjemmeside får i morgenmaden med i værelseprisen helt gratis.

Lobbybaren
Sæt tid af til lidt afslapning i vores hyggelige lobby eller afhold dit forretningsmøde her mens i er i København. Drik en god kop kaffe inden dagens shopping eller gåture i København. Eller nyd et glas vin inden du drager til koncert i PARKEN eller går på en af byens mange gode restauranter. Fra lobbyen kan du følge med i livet på Oslo Plads og Østerbro.

Parkering
Hotellet har ingen parkeringplads, men ankommer du i bil til Hotel Østerport, kan du mod betaling benytte dig af parkeringspladserne i området omkring hotellet.

Check-in og Check-out

Check-in er klokken 15.00 og Check-out er klokken 11.00. Om I ønsker at få tidlig check-in eller sen check-out kan du spørge om dette i reseptionen og hvad dette vil koste.

Hotel Østerport kan nu tilbyde tjenester fra Airluggage

Hvorfor ikke opleve mere på din rejsedag og slippe for at gå rundt med al din bagage midt i København
Hotel Østerport har startet et samarbejde op med Airluggage.