VELKOMMEN TIL HOTEL ØSTERPORT

Hotellet har en unik beliggenhed i København med Østerport Station som nærmeste nabo. På 15 minutter vil du kunne gå til Amalienborg, PARKEN, Strøget, Nyhavn, Kongens Nytorv og Langelinie. Eller være i lufthavnen på 25 minutter med tog. Hver dag tager vi os godt af forretningsrejsende og turister, der ønsker et prisvenligt og centralt beliggende hotel i Københavns Østerbrokvarter. Vi sætter en ære i at yde en nærværende service, servere en god morgenmad og ikke mindst tilbyde pæne og rene værelser.

Tilbud

Free breakfast

Wallmans tilbud

HOTELLETS FACILITETER

Værelserne
Hotel Østerport har 170 værelser, der alle har Wi-Fi, samt tv med danske og internationale kanaler. Alle værelser og hotellet generelt er røgfri. Støj fra togbanen kan forekomme.

Morgenmad
Hver morgen mellem 06.30 og 10.00 på hverdage og 07.30 og 11.30 i weekenden byder vi på en velanrettet morgenmadsbuffet. Her kan du forberede dagens aktiviteter, mens du nyder udvalget af hjemmebagt brød, pålæg, æg, bacon og pølser, frugt, kornprodukter, yoghurt og et stykke wienerbrød, hvis du vil være ekstra god ved dig selv. Morgenmaden inkluderer naturligvis også kaffe, the og juice.

Lobbybaren
Sæt tid af til lidt afslapning i vores hyggelige lobby eller afhold dit forretningsmøde her. Drik en god kop kaffe inden dagens shopping eller gåture i København. Eller nyd et glas vin inden du drager til koncert i PARKEN eller går på en af byens mange gode restauranter. Fra lobbyen kan du følge med i livet på Oslo Plads og Østerbro.

PÅ HOTEL ØSTERPORT ER DU ALTID I NÆRHEDEN